Tiikkikansien valmistus

 

Tiikkikannet valmistetaan tavallisesti esivalmistuksena mallien mukaan. Tällä menetelmällä saavutetaan ajansäästöä ja siten edullisempi hinta
verrattuna kansien valmistamiseen suoraan veneeseen. Kansien valmistuttua meidän tiloissamme ne toimitetaan asiakkaalle veneeseen asennettavaksi.

Valmistus alkaa pintojen skannauksella, pinnat mitataan modernilla 3D-tekniikalla. Sen jälkeen tiedostot siirretään paperille AutoCAD-ohjelman avulla. Tässä vaiheessa asiakas voi itse vaikuttaa kannen suunnitteluun. Varsinaiset mallit tehdään vanerista CNC-tekniikalla minkä  jälkeen kannen valmistus alkaa. Loppuhionta tehdään koneellisesti mahdollisimman tasaisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Laatutarkastuksen jälkeen kansi on valmis toimitettavaksi.  Suuremmat tiikkipinnat on jaettu osiin käsittelyn ja kuljetuksen helpottamiseksi. Osat ovat helposti liitettävissä toisiinsa asennuksen aikana. Yrityksemme suorittaa myös kansien asennuksia, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, sopimuksen mukaan. Asennus tehdään alipainetekniikalla niin pitkälle kuin mahdollista turhien ruuvireikien välttämiseksi.

Jos suoritat tiikkikannen asennuksen itse, löydät ohjeet täältä

Suoritamme myös tiikkikansien korjauksia