Pohjoismaiden suurin tiikkikansivalmistaja

Valmistamme tiikkikansia sekä veneteollisuudelle että  yksityisasiakkaille. Sijaitsemme Pohjanmaalla missä veneenrakentajataidolla on pitkät perinteet. Jo 1500-luvulla seudulla rakennettiin hienoja laivoja. Nykypäivänä suurin osa Suomessa valmistettavista veneistä rakennetaan Pohjanmaalla.   Pietarsaaren seudulla rakennetaan monien mielestä maailman upeimmat purjeveneet.

Vaikka tuotanto nykypäiväna on osaksi automatisoitua meidän vahvuutemme on vieläkin henkilökuntamme ammattitaito. Yhdessä ammattitaitoisen, joustavan ja kokeneen henkilökunnan sekä luotettavien toimittajien kanssa pystymme vastaamaan asiakkaittemme toiveisiin ja odotuksiin.

 

Laatu

Scandinavian Teak Deck Oy:n tarkoituksena on tuottaa entistä korkealaatuisempia tiikkikansia. Tärkeä askel tässä pyrkimyksessä saavutettiin keväällä 2009 kun yritykselle myönnettiin ISO 9001- standardin mukainen sertifikaatti. Yrityksen laatujärjestelmän noudattaminen takaa korkean laadun yrityksen kaikissa prosesseissa.

 

Historia

Scandinavian Teak Deck perustettiin vuonna 1998 ja yrityksessä työskentelee tänä päivänä 21 henkilöä. Päätoimipiste sijaitsee Teerijärvellä, Pohjanmaalla. Alussa toimintaamme kuului enimmäkseen tiikkikansien valmistus ja korjaus, mutta toimitaamme kuuluu tänä päivänä myös tiikkituotteiden myynti,  3D piirustus ja suunnittelupalvelut sekä CNC-palvelut. Tärkeä tapahtuma yrityksen kasvussa oli vuonna 2006 kun tiikkikansien valmistus sekä siihen liittyvä henkilökunta siirtyi Nautor's Swanilta Scandinavian Teak Deckille.

 

Uutiset


Isiteek

(06.02.2013)

Isiteek kuluttajapakkaus Lue lisää

Flexiteek

(27.10.2011)

Lue lisää

Löydä meidät Facebookista